home

Downloadeaza
Brosura Interstar Hi def
Brosura Interstar Low def
Mega
MEGA DISPOSABLES S.A. – produse pentru igiena personala
viziteaza site-ul

Grija pentru igiena familiei reprezinta universul produselor Mega.

Produse performante, fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, cu tehnologii de ultima ora, control riguros al calitatii, brandurile Mega se caracterizeaza prin calitate si inovatie.

Produsele Mega inseamna protectie, siguranta si confort. Dintre brandurile Mega enumeram EveryDay, PomPon, Wet Hankies, Tipers, Sneezy.

Everyday este responsabil de igiena continua si  completa a femeii. Femeile moderne aleg absorbantele Everyday pentru ca acestea combina puterea mare de absorbtie cu protectia igienica a pielii sensibile. Absorbantele Everyday Sensitive contin fibre moi ca de bumbac ce nu irita pielea. 

Pom Pon este brandul care intelege femeia moderna. Azi, femeia este activa, dinamica, foarte mobila, dar cu toate acestea este si din ce in ce mai preocupata de aspectul sau. In tot acest context, demacherea si ingrijirea tenului trebuie sa tina pasul cu aceste schimbari. Demacherea trebuie sa se faca rapid, usor si ori de cate ori e cazul, iar cu PomPon acest lucru este posibil.

Igiena mainilor este foarte importanta pentru prevenirea imbolnavirilor. Astfel, Wet Hankies servetele umede antiseptice omoara 99,9% din bacterii. Wet Hankies te ajuta sa ai maini curate oriunde si oricand.

Pentru o igienica zilnica a urechilor, Tipers iti ofera betisoare de urechi 100% din bumbac.  

Servetele umede pentru raceala Sneezy te ajuta sa respiri mai usor atunci cand ai nasul infundat.

Pentru informatii suplimentare vezi brosura si website-ul de mai jos.

http://www.megadis.gr
Notificare Legala - Copyright 2018 by Inter Star Chim S.A. All rights reserved.