home

Downloadeaza
Brosura Interstar Hi def
Brosura Interstar Low def
Igienol
Igienol – Dezinfectare fara clor, copilarie fara griji!
ne puteti gasi si pe facebook click aici pentru spotul TV viziteaza site-ul

Daca privim in trecut la copilaria noastra, cele mai placute amintiri sunt cele legate de momentele cand ne jucam liberi prin casa sau pe afara, traind experiente noi, fara nicio restrictie. 

Nu stiam atunci de bacterii, virusuri sau alte potentiale surse de boli, insa asta nu insemna ca ele nu existau. Este foarte pobibil ca multe dintre problemele noastre de sanatate din copilarie sa fi fost cauzate chiar de acesti germeni.

Copiii, in special cei foarte mici, al caror sistem imunitar nu este inca suficient de bine dezvoltat, sunt vulnerabili in fata microbilor de orice fel.  Teama de germeni nu trebuie sa fie insa o bariera pentru copii in a-si manifesta personalitatea, a se juca, a experimenta.

Igienol te ajuta sa ai mai mult decat o casa curata, o casa dezinfectata si o familie sanatoasa.

Cu Igienol  poti dezinfecta oriunde si oricand simti nevoia de dezinfectare. Igienol dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus), inclusiv pe cele cu care copiii intra in contact, deoarece nu contine clor (hipoclorit de sodiu).

Cu Igienol, nu vei mai fi nevoita sa spui “nu” copilului tau, provocarile pentru el devenind astfel oportunitati.

vezi brosura Igienol
http://www.igienol.ro
Notificare Legala - Copyright 2018 by Inter Star Chim S.A. All rights reserved.