home

Downloadeaza
Brosura Interstar Hi def
Brosura Interstar Low def
Peak WC
Peak - Stop murdariei!
Peak WC
click aici pentru spotul TV

O toaleta curata ne da o stare de siguranta, liniste, confort, dar totodata reprezinta si o carte de vizita a intregii case.

Toaleta este adeseori asociata cu murdarie, germeni, mirosuri neplacute, motiv pentru care curatarea toaletei cere o atentie speciala. Daca pentru alte suprafete din casa simpla curatare este suficienta, in cazul toaletei curatarea presupune inlaturarea murdariei, dezinfectarea, eliminarea mirosurilor neplacute, eliminarea urmelor de calcar etc. Curatarea toaletei este, asadar, un proces complex si continuu. Peak WC este gardianul toaletei care reuseste sa asigure o toaleta permanent curata, parfumata si dezinfectata.

Peak WC a identificat fiecare aspect legat de curatarea toaletei si raspunde fiecarei nevoi prin produse specifice, care, pe langa curatare, parfumeaza, previn depunerile de calcar, coloreaza apa in albastru, dezinfecteaza.

Peak WC este cel mai cumparat brand de sapunuri solide pentru toaleta (sursa: Retail Audit, Sapunuri WC solide, Total Romania, 2010).

Peak Out
Peak Out

Sunt locuri in baie unde murdaria persistenta si germenii sunt foarte dificil de eliminat.

Scurgerile, tevile si sifoanele din baie, de la chiuvete, cazi pastreaza murdaria, depunerile de sapun si par care pot dezvolta microbi si le pot infunda.

Peak Out are solutii pentru fiecare dintre aceste probleme dificile, oferind o gama de produse eficiente atat pentru dezinfectarea intregii bai cat si pentru dizolvarea murdariei si desfundarea tevilor si sifoanelor.

Notificare Legala - Copyright 2018 by Inter Star Chim S.A. All rights reserved.