home

Downloadeaza
Brosura Interstar Hi def
Brosura Interstar Low def

Productie proprie

Una din cele mai importante resurse ale companiei, pe langa oameni, capacitatile de cercetare- dezvoltare si strategia de business, o reprezinta brand-urile noastre. Nu investim doar in capacitati de productie, nu vindem doar produse, ci construim branduri pe termen lung.

Acest lucru este dovedit de cele 2 brand-uri leader ale companiei noastre: Biocarpet, cu peste 60% in volum din piata produselor de curatare a covoarelor (si cu peste 60% loialitate de brand) si Peak WC – leader pe piata sapunurilor solide de toaleta, cu peste 30% cota de piata. Sursa: date de Retail Audit, Total Romania si Brand Tracking Study, Iunie 2010, D&D Research.

Astfel, incepand cu 2010, compania a repozitionat brandurile Biocarpet, Rivex si Peak (cu o noua platforma de brand, identitate vizuala si strategie de comunicare) si a creat un brand nou -Igienol- pe o piata noua: piata dezinfectantelor fara clor (hipoclorit de sodiu).

Investitiile pe termen lung in branduri nu se limiteaza doar la rebranding si redesign, ci sunt vizibile si in comunicarea de brand. In 2011, Top Managementul companiei a aprobat, in ciuda conditiilor economice nefavorabile, o crestere cu 35% a bugetelor pentru publicitatea TV fata de 2010.

In ceea ce priveste capacitatile de productie, compania dispune de 2 unitati de productie, una situata in Bucuresti, Romania si cealalta la Harkovo in Ucraina. Instalatiile lor acopera o suprafata totala de 13.000 m2. Fabrica din Romania are o capacitate de productie anuala de 18.000 de tone de produse. Suntem cel mai important producator local de produse destinate ingrijirii locuintei, ceea ce ne ajuta sa fim flexibili si sa ne adaptam rapid la schimbarile pietei, iar acesta este unul din avantajele noastre competitive.

Compania exporta produse de mai mult de 15 ani pe urmatoarele piete: Ucraina, Bulgaria, Moldova, Polonia, Cipru, Grecia. In Ucraina, Bulgaria, Moldova si Polonia distribuim produsele exportate prin distribuitori locali autorizati.

Branduri distribuite

Pe langa brandurile proprii, avem grija si de brandurile altor companii. Acest lucru nu se reduce doar la folosirea capacitatilor logistice (depozite, retea de distributie) de care dispunem, ci inseamna atat managementul brandului de catre echipa de marketing cat si investitii proprii in publicitate (TV, on-line), actiuni de sampling si promovare.

Brandurile distribuite reprezinta in prezent 20% din cifra de afaceri a companiei noastre.

In 2004 am inceput colaborarea cu Mega Disposables pentru distribuirea in Romania a produselor cosmetice pentru femei si a produselor pentru igiena intima.
Din 2005 suntem unic distribuitor pentru brandul Denim -unul din cele mai cunoscute branduri de produse cosmetice pentru barbati din Romania- apartinand societatii italiene Conter. In 2010 am adaugat in portofoliul nostru prezervativele Masculan (produse in Germania de MPI), iar in 2011 Strep (Conter) - produse pentru depilare.

Capacitatile de productie si depozitare sunt localizate in Bucuresti, intr-un spatiu cu suprafata de 11.000m2. In 2004, compania a construit un nou depozit in Bucuresti cu o suprafata de peste 4.000m2. Dispunem in prezent de 3 depozite in Bucuresti, Cluj, Bacau, ceea ce permite o distributie rapida a produselor in intreaga tara.

Interstar dispune de o retea de distributie eficienta, care acopera 8.000 de puncte de vanzare, atat in reteaua de KAs internationali (Metro, Selgros, Carrefour, Kaufland, Cora, Auchan, Billa, Plus, Penny, Profi, Mega Image, etc.), cat si in comertul traditional.

In ceea ce priveste comertul traditional, reteaua de distributie acopera intreg teritoriul tarii si se realizeaza prin distribuitori locali.

Forta de vanzare Interstar este condusa de un Commercial Manager care are in subordine: Key Account Manager, Distribution Manager, Area Supervisors pentru Bucuresti, Regional Managers, agenti de vanzari si merchandiseri.

Marci private

Capacitatile locale de productie si depozitare, precum si calitatea produselor oferite, ne recomanda ca partener de afaceri pe termen lung si in ceea ce priveste productia de marci private pentru marile lanturi de magazine din Romania (Metro, Selgros, Carrefour, Real, Profi), Serbia si Croatia.

Producem in regim de private label: detergent de vase, solutie pentru curatarea geamurilor, detergent universal pentru suprafete, clor, detergent pentru parchet, gel lichid pentru curatarea toaletei, balsam de rufe, sampon pentru curatarea covoarelor, sapun lichid pentru maini, spray pentru mobila, spray odorizant pentru camera.

Lista ingrediente produse

Notificare Legala - Copyright 2018 by Inter Star Chim S.A. All rights reserved.