home

Downloadeaza
Brosura Interstar Hi def
Brosura Interstar Low def

Grupul EUREKA

Grupul EUREKA si-a inceput evolutia din Cipru unde, in 1959, Xanthos Sarris a infiintat societatea EUREKA Ltd. cu sediul in Ammoxostos. Un an mai tarziu, in 1960, a infiintat cea de-a doua societate EUREKA Hellas in Atena.

Un moment important in istoria Grupului l-a reprezentat distrugerea completa a companiei cipriote in 1974, ca urmare a invaziei turcesti. Compania a reusit sa-si reia functionarea 30 de zile mai tarziu, in Limasol, sprijinind astfel eforturile angajatilor sai refugiati si ramanand alaturi de consumatorii ei.

Anul 1977 este un punct de reper pentru EUREKA Hellas, cand aceasta si-a mutat sediul in Volos si a inceput realizarea unor instalatii moderne de productie.

Parcursul dezvoltarii Grupului EUREKA se caracterizeaza prin investitii importante in domeniul cercetarii si al infrastructurii de productie, prin colaborari strategice cu firme comerciale internationale de succes, ale caror produse le distribuie in Grecia si Cipru si prin largirea continua a activitatilor sale in noi sectoare ale pietei.

Eureka Group activeaza pe mai multe piete din regiune (Romania, Cipru, Grecia, Ucraina, Bulgaria, Moldova), precum si in alte tari din Asia Centrala.

Prezentarea societatilor Grupului

EUREKA HELLAS S.A.

Unitatea centrala de productie este situata in zona industriala a localitatii Volos si se intinde pe o suprafata de 22.500 m2.

Sediul administratiei societatii se afla in Atena (Halandri), iar pentru deservirea optima a clientilor sai din Grecia aceasta dispune de doua subunitati de desfacere: una in Acharnes, care acopera nevoile consumatorilor din Sudul Greciei si cea de a doua in Kalohori, Salonic, pentru acoperirea nevoilor pietei din Nordul Greciei.

EUREKA LTD.

Societatea cipriota EUREKA Ltd. a fost prima companie a Grupului infiintata in anul 1959. In toti anii de activitate, firma s-a bazat pe increderea consumatorilor fata de calitatea produselor sale. In prezent, EUREKA Ltd. joaca un rol comercial important in domeniul produselor igienice si de ingrijire a locuintei si este o prezenta semnificativa in sectorul alimentar in Cipru.

Centrul administrativ al societatii se afla in Limasol, unde sunt situate instalatiile de productie, cu unitatea speciala pentru alimente, cu o suprafata de 1.500 m2 si spatii largi de depozitare. Pentru acoperirea optima a nevoilor consumatorilor, firma dispune de o subunitate de deservire si in Nicosia, cu o suprafata de 1.500 m2.

www.eureka.com.gr

Notificare Legala - Copyright 2018 by Inter Star Chim S.A. All rights reserved.