home

Downloadeaza
Brosura Interstar Hi def
Brosura Interstar Low def

DESPRE NOI

Suntem o companie antreprenoriala, un business de familie, care a devenit in 2005 parte a Grupului Eureka cu sediul central in Cipru. Suntem activi pe piata produselor de curatare si ingrijire a casei (fiind cel mai important jucator cu productie locala din acest segment) si pe piata produselor de ingrijire personala (prin brand-urile pe care le distribuim).

Oferim produse de calitate buna, la preturi accesibile pentru consumatorii nostri.

Brandurile noastre cele mai importante sunt: Biocarpet (leader pe piata produselor de curatat covoare), Peak WC (leader de piata in segmentul sapunurilor solide de toaleta), Aroxol ( brandul numarul 2 pe piata insecticidelor), Rivex ( brandul numarul 3 in produse de curatat geamurile si parchetul), Denim (produse cosmetice pentru barbati).

Portofoliul nostru include:

  • produse pentru curatarea si ingrijirea tuturor suprafetelor din casa: toaleta, covoare, geamuri, parchet, gresie, mobila, baie, bucatarie, aragaz, cuptor, vase.
  • produse pentru ingrijirea hainelor: balsam de rufe, detergent lichid pentru rufe, clor, anticalcar, inalbitori fara clor
  • insecticide
  • produse de ingrijire personala si pentru igiena intima: produse pentru demachiere, absorbante si protej-slip, servetele umede antiseptice pentru maini, servetele umede pentru bebelusi, produse cosmetice pentru barbati (deodorant, aftershave, gel de dus, spuma si crema de ras), sapun lichid pentru maini.

2009 a fost al 10-lea an de crestere cu doua cifre pentru afacerea din Romania. Cifra noastra de afaceri a atins 21 milioane Euro in 2009 (in crestere cu 15% fata de 2008). In ciuda conditiilor economice nefavorabile firma a crescut in 2010 cu 5% fata de 2009 si cu 3% fata de target.

Incepand cu 2010 am lansat un brand nou pe o piata noua- Igienol, dezinfectant fara clor pentru suprafete si obiecte- si am repozitionat trei din cele mai importante branduri ale companiei: Biocarpet, Rivex si Peak.

Suntem o echipa de oameni antreprenoriali, foarte ambitiosi si flexibili si un marketing challenger care indrazneste in vremuri de criza sa lanseze brand-uri noi, sa repozitioneze si sa reinventeze brand-uri.

Notificare Legala - Copyright 2018 by Inter Star Chim S.A. All rights reserved.