home

Downloadeaza
Brosura Interstar Hi def
Brosura Interstar Low def

Misiune

Misiunea noastra este de a imbunatati viata de zi cu zi a utilizatorilor de produse de curatare si ingrijire a casei, cu venituri medii din Romania.

Oferim produse de calitate la preturi accesibile.

Suntem pozitionati ca un marketing challenger care are ambitia de a construi branduri puternice si de a cuceri piete de nisa. Suntem flexibili, rapizi si deschisi la schimbare.

Valori

Credem in antreprenoriat, ceea ce ne face indrazneti, activi si perseverenti. Credem in schimbare, ceea ce ne face inovativi si proactivi in a raspunde nevoilor consumatorilor. Credem in progres, ceea ce ne face ambitiosi si ne determina sa invatam repede din povestile de succes si din esecurile noastre sau ale competitiei. Credem in oameni, ceea ce ne face onesti si loiali fata de angajatii nostri, de consumatorii si de partenerii nostri de afaceri. Credem in eficienta si eficacitate, ceea ce ne face utilizatori inteligenti ai resurselor de care dispunem.

Viziune

Vrem sa fim numarul 1 sau challenger pentru numarul 1 in pietele nisa in care activam. Vrem sa construim branduri puternice pe piete noi sau pe cele deja existente.

Notificare Legala - Copyright 2018 by Inter Star Chim S.A. All rights reserved.