home

Downloadeaza
Brosura Interstar Hi def
Brosura Interstar Low def

Responsabilitate sociala

Interstar isi trateaza corect si responsabil clientii, angajatii, comunitatea din care face parte cat si mediul inconjurator.

Actionam cu integritate in raport cu clientii nostri: preferam parteneriatele de durata si ne onoram promisiunile facute.

In procesul de dezvoltare a produselor si in toate procesele care tin de managementul calitatii, respectam standardele ISO (conform certificarii ISO9001:2008 EN ISO9001:2008 SR EN ISO9001:2008) si nu promitem mai mult decat putem face pentru produsele noastre. Respectam standardele internationale de contabilitate (IAS) aplicate de societatea care auditeaza anual activitatea intregului Grup.

Pentru ca suntem o afacere de familie, ne pasa de angajatii nostri si incercam sa ii ajutam in rezolvarea problemelor personale. Din acest motiv, si ei prefera parteneriatele pe termen lung: 30% din angajatii Interstar au o vechime in munca la compania noastra de cel putin 10 ani.

Ne tratam cu respect angajatii: le respectam drepturile si le oferim un mediu de lucru care incurajeaza invatarea continua "on-the-job", cat si prin training-uri specializate.

In comunitatea din care facem parte ne implicam prin actiuni de sponsorizare (pentru Fundatia Cultural Umanitara “SO.SI.SE.SA”, Crucea Rosie Romana, SOS Satele Copiilor Romania, Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic) si parteneriate cu organizatii non-guvernamentale care promoveaza viata si grija pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copiilor (Asociatia Secretul Evolutiei). In Grecia si Cipru, Grupul se implica de peste 10 ani in actiuni de informare si mobilizare a femeilor pentru prevenirea cancerului la san .

Incurajam activitatile de voluntariat si donatii ale angajatilor nostri: in 2011, peste 50% din personal a redirectionat 2% din impozitul pe salariu catre Fundatia Sf. Maria, Spitalul de Boli Paleative si Fundatia pentru SMURD.

Pentru ca ne dorim crearea unei lumi mai bune si mai curate pentru noi toti, nu suntem preocupati doar de ingrijirea si curatarea casei, ci si de protejarea mediului inconjurator.

Notificare Legala - Copyright 2018 by Inter Star Chim S.A. All rights reserved.