home

Downloadeaza
Brosura Interstar Hi def
Brosura Interstar Low def

Sfaturi de curatenie

Venim in ajutorul dumneavoastra cu cateva sfaturi de curatenie utile care va vor ajuta sa salvati timp pretios:

Baia

Pentru cazi de baie, chiuvete, toaleta, faianta, bazine, capace si alte suprafete din baie cum ar fi portelan, inox, crom sau sticla va recomandam sa folositi Rivex Antibacterian Baie. Ataca imediat bacteriile si previne dezvoltarea acestora impiedicand reinstalarea pentru multe ore dupa curatare. Reda stralucirea suprafetelor din baie. Curata si lasa un parfum proaspat.

Folositi Peak WC Gel Dezinfectant pentru toalete, chiuvete, cazi, gresie, faianta. Inalbeste, scoate petele de pe vasul toaletei. Consistenta de gel confera o aderenta mai buna pe suprafete verticale.

Peak WC Putere de Curatare cu spuma cu oxigen activa, curata, parfumeaza, previne depunerile de piatra.

Peak WC Tablete Apa Azur/Tablete Apa Smarald pentru rezervorul toaletei ofera actiune anticalcar, curata, igienizeaza si coloreaza apa in albastru/verde.

Bucataria

Pastrati igiena in bucataria dumneavoastra cu Rivex Antibacterian pentru Bucatarie, avand siguranta folosirii preparatelor alimentare. Acest produs dizolva grasimea arsa si murdaria. Ataca imediat bacteriile (cum ar fi Staphylococcus, Salmonella, E, coli, Listeria) si previne dezvoltarea acestora impiedicand reinstalarea pentru mai multe ore dupa curatare. Reda stralucirea suprafetelor din bucatarie. Curata in siguranta si suprafete din inox sau email.

Parchetul

Pentru o stralucire de durata a parchetului va recomandam Rivex Parchet pentru Stralucire. Repara micile zgarieturi, protejeaza lemnul impotriva umiditatii si factorilor externi, prelungindu-i viata. Luciul natural al lemunului va fi pastrat pentru mai mult timp. Nu trebuie sa frecati sau sa clatiti. Nu lasa reziduuri lipicioase.

Suprafete pretioase

Bazandu-se pe proprietatile deosebite ale sapunului natural verde, Rivex pentru Suprafete Pretioase imbina puterea mare de curatare cu grija fata de suprafete. Avand PH-ul echilibrat curata in siguranta cele mai delicate suprafete cum ar fi marmura, piatra naturala, granitul si ceramic. Nu trebuie sa clatiti. Nu lasa reziduuri lipicioase.

Covoare

Pentru covoare folositi Biocarpet Odour Control, expert in curatarea covoarelor si mochetelor, cu actiune de neutralizare a mirosurilor neplacute, inclusiv cele datorate animalelor de companie. Biocarpet inlatura petele de pe covor, invioreaza culorile, parfumeaza covorul cu un parfum proaspat si protejeaza tesatura.

Dezinfectare

Pentru o casa dezinfectata si o familie sanatoasa dezinfectati complet orice suprafata sau obiect cu Igienol Dezinfectant fara Clor pentru Suprafete si Obiecte. Omoara 99.9% din bacterii (cum ar fi Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae) si previne dezvoltarea acestora impiedicand reinstalarea pentru mai multe ore dupa utilizare, virusuri (Adenovirus, Poliovirus) si fungi (ciuperci si mucegaiuri). Igienol dezinfectant este sigur pentru suprafetele cu care copiii intra in contact. Poate fi folosit pe orice suprafata fara sa o atace, inclusiv pe lemn, deoarece nu contine clor. Curata si parfumeaza.

Produsul este testat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie-Imunologie “Cantacuzino” si Institutul National de Virusologie si este avizat de Ministerul Sanatatii.

Medici de renume din Romania folosesc si recomanda cu incredere Igienol mamicilor, precum Dr. Ana Culcer- medic primar pediatru-neonatolog, Seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului Municipal Bucuresti.

Notificare Legala - Copyright 2018 by Inter Star Chim S.A. All rights reserved.