Dezinfectare fără clor, copilărie fără griji!

interstar logo interstar logo

Reînvie farmecul covorului

Te scapă de insecte, cu siguranţă!

STOP Murdăriei!

Din grijă pentru casa ta!

Curăţenia Turbo e pe placul tuturor

interstar logo

Păstrează amintirile, nu şi petele!

Prospeţimea hainelor curate

Protejează echilibrul natural al zonei intime

interstar logo interstar logo

Evrika Marsilia spală eficient, având totodată grijă de fiecare fibră a ţesăturii şi lăsând în haine un parfum îmbietor. Este disponibil în variantele Original, Lavandă şi Black & Darks, cel din urmă fiind alegerea ideală pentru rufele închise la culoare, care necesită o protecţie specială a culorilor.

Balsamul Evrika Soft este disponibil în variantele Blue Iris & Jasmine, Tuberose & Ylang-ylang, Violets & Orchid şi Oriental Rose & Violets.

Apa parfumată pentru fierul de călcat Evrika prelungeşte viaţa fierului de călcat, protejându-l împotriva depunerilor de calcar. În plus, Apa parfumată pentru călcat Evrika ajută la netezirea ţesăturii, lăsând totodată un parfum plăcut.

Pentru performanţe optime, Evrika Anticalcar trebuie folosit împreună cu detergentul, la fiecare spălare.
Evrika Anticalcar este disponibil în următoarele variante:

 • pudră anticalcar 500g şi 1000g
 • gel anticalcar 750ml

Evrika Safe Color săculeţi 3 in 1 captează culorile din apă, îndepărtează petele şi are efect anti-calcar. Învelişul de microfibră special tratat absoarbe culorile şi murdăria eliberate din haine în timpul spălării, prevenind pătarea acestora.

În urmă cu peste 20 de ani, Biocarpet a “inventat” şampoanele pentru covoare pe piaţa din România, în toată această perioadă fiind recunoscut drept expertul în curăţarea covoarelor, cel care reînvie farmecul covorului, readucând totodată căldura căminului nostru.

În condiţiile în care, azi, curăţăm covorul pe locul unde este amplasat, uscarea rapidă este extrem de importantă. Biocarpet este o soluţie specializată în curăţarea covoarelor care permite igienizarea în profunzime, înviorarea culorilor şi protejarea ţesăturii, datorită ingredientelor speciale din formulă. Covorul se usucă rapid, pentru că la spălarea acestuia cu Biocarpet se foloseşte doar spuma rezultată din diluarea Biocarpet în apă.
Biocarpet Şampon pentru covoare este disponibil în variantele 1000ml şi 500ml.
Biocarpet Odour Control, pe lângă curăţarea impecabilă a covoarelor, neutralizează mirosurile neplăcute (mirosurile de mâncare, fum de ţigară, inclusiv mirosurile lăsate de animalele de companie), oferind totodată un parfum plăcut, de lungă durată.
Biocarpet Odour Control este disponibil în varianta de 500ml.

Produsul este ideal pentru covoare, canapele, tapiţerii, perdele, feţe de masă, haine şi alte ţesături care necesită curăţare uscată. Este foarte uşor de folosit, dovedindu-se extrem de util şi în călătorii, la restaurant, la birou sau în maşină.

Cu ajutorul lui Snow şi a tehnologiei sale inovatoare Oxi Anti-pete, momentele în familie sau cu prietenii se transformă în amintiri minunate, în culori strălucitoare, fără pete.

Snow Bright Powder îmbunătăţeşte puterea de spălare a detergentului, curăţând în profunzime petele, pentru rufe foarte curate, fără pete, încă de la prima spălare. Este sigur pentru ţesături, deoarece nu conţine clor. Este eficient chiar şi la temperaturi joase (30°C), fiind potrivit atât pentru spălarea automată, cât şi pentru cea manuală.
Produsul este disponibil în variantele Snow Color Bright – pudră pentru hainele colorate, Snow White Bright – pudră pentru hainele albe şi Snow Extra Power pentru toate tipurile de ţesături.

Este eficient chiar şi la temperaturi joase şi recomandat pentru toate tipurile de materiale (bumbac, sintetice), chiar şi pentru cele mai sensibile.
Produsul este disponibil în variantele Snow Color Bright Gel 950ml pentru hainele colorate şi Snow White Bright Gel 950ml pentru hainele albe.

Snow Platinum Powder îmbunătăţeşte puterea de spălare a detergentului, curăţând în profunzime petele, pentru rufe foarte curate, fără pete, încă de la prima spălare. Este sigur pentru ţesături, deoarece nu conţine clor. Este eficient chiar şi la temperaturi joase (30°C), fiind potrivit atât pentru spălarea automată, cât şi pentru cea manuală.
Produsul este disponibil în variantele Snow Platinum Color Powder pentru hainele colorate şi Snow Platinum White Powder pentru hainele albe.

Snow Platinum Gel este foarte ușor de folosit datorită capacului inovator dotat cu picurător, care permite utilizarea economică, direct pe pată, a produsului, evitând în același timp contactul cu pielea.
Produsul este disponibil în variantele Snow Platinum Color Gel 950ml, pentru hainele colorate și Snow Platinum White Gel 950ml, pentru hainele albe.

Dacă, pentru alte suprafeţe din casă, simpla curăţare este suficientă, în cazul toaletei, curăţarea presupune înlăturarea murdăriei, dezinfectarea, eliminarea mirosurilor neplăcute, eliminarea urmelor de calcar, etc. Curăţarea toaletei este, aşadar, un proces complex şi continuu. Peak WC este gardianul toaletei care reuşeşte să asigure o toaletă permanent curată, parfumată şi dezinfectată.
Peak WC a identificat fiecare aspect legat de curăţarea toaletei, răspunzând astfel fiecărei nevoi prin produse specifice, care, pe lângă curăţare, parfumează, previn depunerile de calcar, colorează apa şi dezinfectează.
Sunt locuri în baie unde murdăria persistentă și germenii sunt foarte dificil de eliminat. Scurgerile, țevile și sifoanele din baie, de la chiuvete sau căzi păstrează murdăria, depunerile de săpun și de păr care pot dezvolta microbi și le pot înfunda. Peak Out are soluții pentru fiecare dintre aceste probleme dificile, oferind o gamă de produse eficiente, atât pentru dezinfectarea întregii băi, cât și pentru dizolvarea murdăriei și desfundarea țevilor și sifoanelor.

Peak WC Floare de Curăţare este un odorizant solid pentru toaletă cu inserţie de gel parfumat, care acţionează ca un odorizant pentru întreaga baie datorită conţinutului de 1/5 gel parfumat. Peak WC Floare de Curăţare este disponibil în variantele portocală, mix de fructe, lavandă & eucalipt, în blister cu suport şi rezervă.
Peak WC Putere de Acţiune este un odorizant solid ce oferă o curăţenie impecabilă, datorită spumei bogate. Parfumează intens, neutralizează mirosurile neplăcute şi previne depunerile de calcar. Produsele sunt disponibile în variantele lămâie, marin şi pin. Produsul ideal din gama economică este Peak WC Parfum de Curăţenie, odorizant gel pentru toaletă ce are un suport care poate fi reumplut igienic (fără a fi atins cu mâna) de 12 ori. Peak WC Parfum de curăţenie este disponibil în două variante: portocală şi marin.

Produsele sunt disponibile în mai multe formate:

 • tablete anticalcar pentru bazin Peak WC, în variantele Apă Azur – cu parfum marin, Apă Violet – lavandă sau Apă Smarald – pin. Acestea colorează apa, previn depunerile de piatră, igienizează toaleta, curăţă murdăria în locurile greu accesibile (deoarece apa vine igienizată încă din bazinul toaletei) şi sunt uşor de folosit (tabletele sunt ambalate în celofan solubil în apă)
 • odorizant solid pentru marginea toaletei Peak WC Putere de Acţiune, în variantele Apă Verde – forest, Apă Albastră – ocean sau Apă Violet – lavandă. Colorează apa, curăţă şi igienizează impecabil (datorită spumei bogate), parfumează plăcut, previne depunerile de piatră
 • odorizant solid pentru marginea toaletei Peak WC (Apă Azur – ocean sau Apă Violet – lavandă). Acesta colorează apa, parfumează şi este economic (durează până la 2 luni).

În funcție de nevoia utilizatorilor, de tipul insectelor sau de suprafața tratată, Aroxol este brandul complet care oferă produse specializate ce acoperă toate segmentele pieței de insecticide:

 • produse împotriva moliilor de haine și alimente (gel, săculeți, difuzoare sau pastile parfumate)
 • produse împotriva țânțarilor (aparate electrice cu lichid sau pastile, spirale)
 • produse puternice împotriva insectelor târâtoare și împotriva insectelor zburătoare (aerosoli sau lichid).

Esența de brand Aroxol, “Eficiență contra insectelor, protecție pentru tine și familia ta”, pleacă de la nevoia consumatorilor de a avea o casă fără insecte și în același timp, o familie protejată. Cu condiția folosirii corecte, Aroxol distruge sau ține insectele la distanță, protejând în același timp sănătatea ta și a celor din jur.

Poate fi folosit pentru curăţarea şi igienizarea următoarelor obiecte: chiuvete, căzi, lavete, bureţi, orificii de scurgere din baie, gresie şi faianţă.
Peak Out Gel Clor este disponibil în variantele Pin şi Marin.

Produsele se găsesc sub formă de gel, granule pentru apă rece şi granule pentru apă fierbinte.
Peak Out Granule Forte este disponibil în variantele apă rece şi apă fierbinte.

Vileda înseamnă valoare pentru consumator, inovaţie, calitate de top, eficienţă, durabilitate şi ergonomie.
De la lansarea primei lavete de geam în 1948, Vileda a folosit inovaţia şi experienţa îndelungată, pentru a răspunde diverselor probleme ale consumatorilor în ceea ce priveşte curăţenia în casă. Inovaţia continuă este şi astăzi parte a ADN-ului brandului Vileda, iar scopul final este de a reduce timpul necesar curăţeniei, astfel încât consumatorul să se poată concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante în viaţă: familia şi prietenii.
Gama de produse Vileda include echipamente mecanice pentru curăţarea tuturor suprafeţelor din casă (podele, mobilier, geamuri, obiecte sanitare, veselă), produse auxiliare necesare realizării curăţeniei (mănuşi pentru menaj) şi accesorii pentru rufe (mese de călcat, uscător de rufe, rolă pentru scame).

Datorită sistemului de activare a storcătorului cu pedală, mopul din microfibre este stors la nivelul de umiditate dorit, fără efort. Designul unic al găleţii conferă un confort maxim. Găleata este prevăzută cu orificiu de scurgere, iar mânerul este amplasat lateral.
Setul de curăţenie Vileda Easy Wring Turbo este potrivit pentru orice tip de suprafaţă, inclusiv lemn sau parchet laminat.

Mopul din microfibre conferă o performanţă foarte bună de curăţare, iar striaţiile ramei de plastic Power Zone creează o presiune suplimentară asupra mopului, astfel că murdăria şi petele dificile vor fi curăţate mult mai uşor. Mânerul telescopic se poate roti 360°.
Mopul Vileda 3Action XL este un mop performant, format din 3 zone unice, speciale pentru îndepărtarea murdăriei persistente, îndepărtarea grăsimilor, colectarea particulelor de praf şi  părului.
Găleata Vileda roşie are un storcător special Power Press ce strânge şi stoarce mopul pentru o suprafaţă aproape uscată.

Laveta universală Vileda Actifibre este noua generaţie de lavete, din microfibre performante, realizată cu o tehnologie unică, ce curăţă, absoarbe şi menţine lichidul în interior ca nici o altă lavetă, lăsând suprafaţa curată, fără nici o urmă, dintr-o singură mişcare.
Lavetele umede Vileda au o putere mare de absorbţie, curăţă şi sunt rezistente chiar şi după mai multe utilizări.
Lavetele universale Vileda 100% din microfibre au o foarte bună performanţă în eliminarea murdăriei de pe suprafețe, chiar şi fără a folosi produse specializate de curăţare.

Foloseşte mătura Vileda împreună cu făraşul unic Vileda Flexi deoarece acesta are o deschizătură foarte mare, este perfect pentru un spaţiu mic de depozitare întrucât se pliază perfect şi colectează murdăria dintr-o singură mişcare.
Mătura Vileda DuActiva este prima mătură anti-praf ce colectează toată murdăria, chiar şi cele mai fine particule de praf. Datorită designului inovator, mătura Vileda DuActiva este prevăzută cu o parte din spumă ce creează o barieră împotriva prafului extra fin şi adună murdăria dintr-o singură mişcare.
Făraşul cu maturică Vileda 2 in 1 colectează praful, părul şi mizeria dintr-o singură mişcare, chiar şi din locurile greu accesibile, cum ar fi colţurile sau marginile.

Mănuşile Universale Vileda Sensitive şi Vileda Comfort & Care sunt ideale pentru toate sarcinile menajere întrucât protejează mâinile de acţiunea detergenţilor sau a altor substanţe chimice şi sunt căptuşite cu bumbac pentru un confort sporit. Mănuşile Comfort & Care absorb transpiraţia şi protejează mâinile, inclusiv de temperaturile extreme; conţin muşeţel şi cremă hidratantă pe interior și au în compoziție latex.
Pentru grădinărit sau sarcini menajere dificile, mănuşile Vileda Robuste sunt ideale datorită stratului dublu de latex şi neopren din care sunt fabricate. Mănuşile Vileda Robuste absorb transpiraţia şi protejează mâinile împotriva substanţelor chimice cum ar fi uleiuri, acizi, înălbitori, vopsele, solvenţi, detergenţi pentru cuptoare, etc.

Uscătorul este format din bare groase anti-şifonare şi conţine diverse accesorii (suport şosete, clemă de prindere a braţelor). Dimensiuni: 91x57x180 cm.
Uscătorul de rufe Vileda King dispune de o lungime de întindere a rufelor de 20 m, este sigur şi foarte stabil, uşor de mutat datorită roţilor. Este format din bare groase, anti-şifonare şi conţine diverse accesorii (suport şosete, clemă de prindere a braţelor). Dimensiuni: 91x57x174 cm.
Vileda Mixer3 este un uscător de rufe vertical, perfect de utilizat pentru spaţii înguste şi se poate folosi chiar şi pliat în jumătate. Grilajele sunt independente şi se utilizează în funcţie de cantitatea şi felul hainelor, capacitatea maximă de întindere fiind de 30 m. Dimensiuni: 132x71x71 cm.

Masa de călcat Vileda Perfect 2 in 1 Plus are un suport extensibil pentru susţinerea suplimentară a lenjeriilor, hainelor deja călcate, etc. Suportul pentru fierul de călcat / staţia de călcat este detaşabil, iar cămăşile se pot călca mult mai uşor.  Inălţimea poate fi reglată până la 95 cm, iar masa are priză şi suport pentru cablu. Blatul are dimensiunile 122 x 44 cm.

Husa Comfort Plus conţine 3 straturi (bumbac 100%, spumă și pâslă), husa Park & Go are o zonă metalică pentru staţionare suplimentară, iar husa Rapid conţine bumbac 100% tratat cu aluminiu care reflectă căldura, timpul de călcare fiind astfel minimizat.

Lactacyd loțiune sau șerveţele oferă îngrijire specială pentru zona intimă sensibilă şi ușor iritabilă. PH-ul său adaptat de 3.5, formula îmbogăţită cu acid L-lactic biologic şi delicateţea le fac perfecte, atât pentru îngrijirea intimă zilnică, pentru femeile cu pielea sensibilă, cât şi în cazul iritaţiilor. Lactacyd protejează echilibrul natural al zonei intime şi oferă o binemeritată stare de confort.

Eficacitatea produselor Aroxol este testată împotriva ţânţarilor comuni (Culex Quinquefasciatus), ţânţarilor tigru asiatic (Aedes Albopictus) şi ţânţarilor febrei galbene (Aedes aegypti), care pot răspândi virusul febrei Denga, Chikungunya, febrei Zika şi virusul febrei galbene.
Rezerva lichidă Aroxol trebuie utilizată împreună cu aparatul electric Aroxol dual system (dublă utilizare, atât pentru pastile, cât și pentru lichid), prevăzut cu buton de pornire/oprire, pentru o utilizare mai ușoară. Asigură protecție timp de până la 10 ore pe noapte (45 nopți).
Aroxol pastile împotriva țânțarilor pot fi folosite împreună cu Aroxol aparat electric dual system. O pastilă Aroxol este suficientă pentru o încăpere de până la 40 mp și asigură protecție până la 8 ore.
Aroxol spirale sunt ideale pentru folosirea în spațiile deschise, cum ar fi: terasele, grădinile sau chiar zonele de camping și de pescuit. Țin la distanță țânțarii și alte insecte zburătoare, prin degajarea substanțelor active în timpul arderii spiralelor.

Aroxol este brandul cu cea mai variată gamă de produse împotriva moliilor, cum ar fi:

 • săculeţi pentru o protecţie delicată a hainelor şi a ţesăturilor
 • tablete cu Gel, atât pentru eficienţă maximă şi acţiune rapidă de eliminare a moliilor în toate stadiile de dezvoltare, cât și pentru mai mult parfum în dulapuri și sertare
 • pastile parfumate anti-molii și anti-acarieni
 • spray împotriva moliilor și acarienilor
 • hanger anti-molii.

Rivex Parchet, Rivex Mobilă, Rivex Casa, Rivex Glass, Rivex Baie şi Bucătărie sunt produse care, pe lângă garanţia Rivex pentru o curăţare eficientă şi rapidă, sunt uşor de găsit la un preţ accesibil.
Brand-ul Rivex se dezvoltă de la an la an pentru că, cei mai buni „ambasadori” ai săi sunt înşişi utilizatorii lui, mulţumiţi de beneficiile oferite de produsele Rivex.

Pentru suprafeţele preţioase şi delicate cum ar fi marmura, piatra naturală, granitul şi ceramica, Rivex Multisuprafeţe cu Săpun Natural Verde este o soluţie de curăţat, care se bazează pe proprietăţile deosebite ale săpunului natural verde. Acest ingredient special îmbină puterea mare de curăţare, cu grija faţă de suprafeţe, datorită pH-ului echilibrat. Suprafeţele delicate sunt curăţate în siguranţă şi rămân strălucitoare şi foarte plăcut parfumate.

Parfumurile unice împrospătează aerul încăperii, iar consistenţa cremoasă redă frumuseţea naturală a lemnului şi îi menţine strălucirea pentru mult timp. Pentru suprafeţele moderne, cum ar fi sticla, inoxul sau TV/PC/ HI-FI, puteţi folosi în siguranţă Rivex Spray Multisuprafeţe.

Rivex Antibacterian Baie îndepărtează cu uşurinţă depunerile de piatră şi urmele lăsate de apă şi săpun. În plus, datorită formulei care conţine agenţi activi antibacterieni, soluţia atacă imediat bacteriile şi previne dezvoltarea lor, împiedicând astfel reinstalarea acestora pentru mai multă vreme după folosire.
Rivex Forte curăţă uşor cele mai dificile pete de pe aragaz, grătar sau cuptor. Cu o formulă activă cu efect anti-redepunere, Rivex Forte dizolvă rapid chiar şi grăsimea arsă, iar suprafeţele rămân impecabil de curate.

Disponibil în mai multe variante de parfumuri florale, fructate sau pur şi simplu pline de prospeţime, Rivex Casa vine în ajutorul femeilor preocupate de familie, care vor să cureţe casa rapid, economic şi eficient, folosind un singur produs de curăţenie.

Igienol susţine libertatea în joacă şi exprimare, cele din care copiii învaţă despre lumea din jurul lor, de aceea gama noastră de produse este special realizată pentru a dezinfecta şi curăţa în siguranţă suprafeţele cu care intră în contact cei mici. Produsele Igienol nu conţin clor, fiind sigure pentru suprafeţele şi obiectele pe care le ating copiii sau prietenii necuvântători.
Toate produsele Igienol sunt avizate de Ministerul Sănătăţii.

Igienol, Dezinfectare fără clor, copilărie fără griji.

Produsele noastre sunt sigure pentru suprafeţele delicate, inclusiv pentru lemn, dar şi pentru copiii şi prietenii necuvântători care intră în contact cu suprafeţele dezinfectate cu Igienol.

Cu un miros plăcut, produsele noastre asigură eliminarea a 99,9% din bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusurile (Adenovirus, Poliovirus, AH1N1) şi fungii (Candida albicans, Aspergillus niger – „mucegai”). Ce poţi curăţa şi dezinfecta cu Igienol Universal? Gresia, faianţa, parchetul, cada, vasul de toaletă, oliţa micuţilor, cădiţa copiilor, chiuvetele din baie şi bucătărie, clanţele, întrerupătoarele, tastatura sau telefonul şi jucăriile preferate ale copiilor sunt doar câteva exemple.

Igienol Dezinfectant Clear Multi-Action 750ml este destinat în special suprafeţelor din bucătărie, care intră în contact cu mâncarea (tocătorul, masa din bucătărie, blatul, exteriorul cuptoarelor, frigiderelor, dulapurile din bucătărie, etc). Produsul elimină 99,9% din bacterii, lăsând suprafeţele şi obiectele curate şi dezinfectate, fără a necesita clătirea acestora.

Igienol Bucătărie Antibacterian 750ml, special conceput pentru curăţarea şi dezinfectarea suprafeţelor lavabile din bucătărie, nu conţine clor, omoară 99.9% din bacterii. Dizolvă grăsimea arsă, îndepărtează petele şi murdăria dificilă, parfumează şi redă strălucirea suprafeţelor din bucătărie.

Igienol Gel Antibacterian pentru Mâini
Practic şi uşor de utilizat atunci când nu aveţi acces la o sursă de apă, mai ales pentru mânuţele copiilor, care explorează totul în jur, gelul Antibacterian Igienol curăţă şi protejează mâinile împotriva bacteriilor. Cu o formulă specială care conţine Aloe Vera, produsul ajută la hidratarea pielii, iar formula sa permite uscarea rapidă, fără a lăsa o senzaţie de mâini lipicioase.

Igienol Dezinfectant Lichid  pentru haine 1,5L este un aditiv care dezinfectează hainele, nu conţine clor, fiind eficient chiar şi de la 20°C. Igienol distruge 99.9% din bacterii (Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus hirae), virusurile (Adenovirus, AH1N1) şi fungii (Candida albicans).
În plus, Igienol protejează ţesăturile şi culorile, elimină mirosurile neplăcute şi este potrivit pentru orice tipuri de ţesături albe şi colorate: hainele bebeluşilor, copiilor, îmbrăcămintea sport, lenjeria de corp, şosete, pijamale, aşternuturi de pat, prosoape.
Testat dermatologic, hipoalergenic.