Activități

Peste 60 de ani de experienta si expertiza.

Unitatile de productie private ale Grupului Eureka combina echipamentele mecanice avansate cu expertiza resurselor noastre umane pentru a crea produse de incredere.

image 192 (3) (1)

Unitatile de productie sunt puterea marcilor noastre.

Majoritatea marcilor noastre sunt lideri in categoriile lor, demonstrand astfel increderea pe termen lung pe care o au consumatorii in produsele noastre.

Unitatile noastre de productie joaca un rol important in acest sens. Acestea permit ideilor noastre sa devina realitate, deoarece ne propunem sa simplificam viata de zi cu zi pentru consumatorii nostri.

Investim constant in fabricile noastre, modernizandu-le pentru a ne permite sa ne depasim standardele de calitate, sa producem noi produse inovatoare si sa ne imbogatim marcile si portofoliile lor de produse.

Unitatile noastre de productie din Romania si Grecia

Interstar Chim opereaza o fabrica privata cu standarde inalte, cu sediul în Bucuresti.

Functioneaza intr-o unitate de 9.000 m² cu o capacitate anuala de producție de 45.000 de tone de produse chimice in 3 schimburi.  

Fabrica Eureka Hellas este situata in Zona Industriala Volos din Grecia.

Functioneaza intr-o unitate de 27.150 m², cu o capacitate de productie anuala de 84.000 de tone de produse chimice in 3 schimburi.

Angajamentul nostru fata de calitate


Calitatea produselor noastre si respectul atat fata de oamenii nostri si cat si fata de mediul inconjurator formeaza un angajament real fata de partenerii, clientii si consumatorii nostri.

Compania noastra investeste continuu pentru a asigura calitatea pe tot parcursul procesului de productie.

Din grija pentru casa ta

Producem bunuri de larg consum de calitate,  din categoriile:

Ingrijirea rufelor
Curatenia casei
Ingrijirea copilului
Dezinfectare
Insecticide
Scroll to Top