Despre Noi

Viziune & Misiune

Scopul nostru este sa facem viata de zi cu zi mai curata si mai usoara pentru tine și familia ta.

Misiunea noastra este sa oferim produse de calitate care simplifica si imbunatatesc viata de zi cu zi a consumatorilor nostri si a familiilor acestora.

Prin inovatie si grija constanta, cautam sa ne asiguram ca fiecare produs care poarta semnatura Interstar sustine angajamentul nostru de a furniza produse de calitate la preturi accesibile, avand un impact pozitiv asupra vietii consumatorilor nostri.

rectangle 540 (5)
rectangle 540

Ingrijirea caselor si a familiilor de mai bine de 60 de ani.

Suntem o companie de familie cu prezenta locala în Grecia, Cipru si Romania, ce are ca obiect principal de activitate vanzarea de bunuri de larg consum in categorii precum curatenia locuintei, ingrijirea tesaturilor, igiena personala si combaterea insectelor.

Avem o multitudine de marci de incredere, iar majoritatea au o lunga istorie de lideri de piata in categoriile lor.

Valorile noastre

Credem in integritate, onestitate si respect. Aceste valori de baza definesc modul in care ne desfasuram activitatea. Ele provin din convingerile companiei, scrise în 1967 de fondatorul Xanthos Sarris si reprezinta fundamentul filozofiei noastre centrate pe oameni.

Increderea consumatorilor nostri este rezultatul unei relatii deschise, oneste din partea companiei noastre fata de acestia, si in certitudinea ca selecteaza produse de calitate, la un pret accesibil. Loialitatea consumatorilor va fi intotdeauna cea mai puternica motivatie pentru Interstar, demonstrand chiar si in vremurile grele, ca respectul pentru oameni ramane cea mai mare valoare a noastra.

Noi credem…

Credem in schimbare, ceea ce ne face inovatori si proactivi pentru a satisface nevoile consumatorilor nostri.

Credem in antreprenoriat, care ne face indrazneti, activi si perseverenti.

Credem in progres, ceea ce ne face ambitiosi si ne indeamna sa invatam rapid din povestile de succes si esecuri.

Credem in oameni, ceea ce ne face cinstiti si loiali fata de angajatii, consumatorii si partenerii nostri de afaceri.

Responsabilitatea sociala


Din 1996 pana astazi, filozofia Interstar se concentreaza pe consumatorii nostri si pe imbunatatirea calitatii vietii acestora.

Obiectivele noastre de afaceri sunt profund legate de o responsabilitate fata de oamenii nostri, consumatorii noștri, partile interesate si de evolutia stilului de viata modern.

Avem o pozitie puternica in a ajuta comunitatile noastre locale, respectand viitorul planetei noastre si fiind un cetatean responsabil.

rectangle 540 (1)
Scroll to Top